Een mooie tuin moet ook onderhouden worden. U kunt ons incidenteel inschakelen of bijvoorbeeld (twee)maandelijks zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt.

TuinonderhoudHet mooie van een tuin is dat deze nooit hetzelfde is. Planten groeien, seizoenen wisselen, dan weer regen, sneeuw of droogte. Ook ongedierte kan voor vreemde verrassingen zorgen.
Goed tuinonderhoud is belangrijk! Maar niet iedereen heeft van nature groene vingers. Het inhuren van een goede hovenier zorgt ervoor dat u alle tijden van het jaar optimaal van uw tuin kunt genieten.
Niet iedereen ziet tuinieren of tuinonderhoud als rust en ontspanning. Sommigen zien het onderhoud van hun tuin juist als een belasting. Mocht dit laatste bij u het geval zijn of bent u druk met andere dingen? Wij nemen dit werk graag
geheel of gedeeltelijk uit handen.
Tuin onderhoudenDenk aan het maaien en vertikuteren van uw gras. Onkruid wieden, bemesten, zaaien of winterklaar maken. Per seizoen enkele seizoensgebonden planten in uw tuin aanbrengen en een haag moet u eens in de zoveel tijd gesnoeid worden.
We maken op basis van uw beplanting samen met u een schema wanneer het tuinonderhoud het beste plaats kan vinden. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten zonder er al te veel omkijken naar te hebben. Heeft u geen zin om zomers te sproeien? Denk dan eens aan een beregeningsinstallatie.
MaKu is uw allround hovenier, het hele jaar door.